logo-djtomy-w

CINE ESTE TOMY?

Tomy este un tip îndrăgostit de muzică, încă din tinerețe. Un tip crescut cu magnetofon și casete
pe care a ascultat tot ce îi pica în mână… că era greu să faci rost de muzică!

Povestea mea!

Tomy este un tip îndrăgostit de muzica, încă din tinerețe. Un tip crescut cu magnetofon si casete, care a ascultat tot ce ii pica in mana…..ca era greu sa faci rost de muzica!

            A devenit om de radio la 16 ani, a fost ucenic, prezentator, dj, atat in liceu cat si la radio. Astfel, Tomy a devenit un brand local in domeniul evenimentelor de tot felul. Cand vrei sa faci o petrecere privata sau orice alt tip de eveniment, Tomy este omul pe care îl contactezi prima data.

            După ani de evenimente private s-a gândit ca Vâlcea are o lacuna la partea de muzica electronica si astfel in 2018 s-a născut un proiect de suflet care si-a deschis porțile in 2019. Deep Forest Fest, la fel ca si celelalte proiecte ale lui Tomy, creste si își pune amprenta pe zona Olteniei. 

Hypnotized, un proiect all year round, cu caracteristica „secret location and secret artist”, aduce in Vâlcea toți dj-ii in voga din Romania, in locații din oraș si cu detalii despre artiști care se comunica cu câteva zile înainte de party. 

In 2021 cand a făcut research la cererea unui client, a realizat ca in Romania lipsește o locație luxoasa mobila. Așa s-a pus pe creat conceptul Party Tent, care înseamnă o structura mobila , transparenta, un cort deosebit pentru orice fel de eveniment, oriunde in tara. Serviciile lui integrate într-un singur concept –cort, sonorizare, lumini, artiști, consultanta-îl fac pe Tomy persoana perfecta pentru evenimentul tău.

In concluzie, Cristi Toma/Tomy/Tomiță-așa cum îl știe lumea- este un antreprenor de succes, un vizionar in domeniul entertainment-ului  si o soluție pentru orice tip de eveniment plănuiești!

 

uN PROIECT DE SUFLET

totul cu pasiune!

DEEP FOREST FEST

DEEP FOREST FEST aduce la Fețeni iubitorii de muzica electronica prin conceptul #deepintheforest unde misticismul se îmbina cu deep-house-ul si te face sa trăiești experiențe magice prin muzica.

HYPNOTIZED

HYPNOTIZED „clubul mobil” care are atribut de secret location si secret artist, își muta locația la fiecare petrecere. Detaliile fiecărei petreceri sunt dezvăluite cu câteva zile înainte: artiștii si locația.

PARTY TENT

PARTY TENT cortul luxos care poate fi amplasat in orice locație si in care se pot face tot felul de evenimente. Fie ca este o pădure lângă București, o podgorie la Drăgășani sau un platou in afara orașului, Party Tent vine cu servicii all inclusive si schimba monotonia unei Sali clasice de evenimente.

Informatii suplimentare

Dacă nu ați găsit încă informațiile pe care le căutați, vă rugăm să ne contactați